اصفهان – رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از برگزاری دومین دوره مسابقه ملی «کتابت قرآن کریم» در مدرسه کتابت قرآن کریم اصفهان خبر داد.
حجتالاسلام مهدی طاهری در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری دومین دوره مسابقه ملی «کتابت قرآن کریم، اظهار داشت: این مسابقه با هدف گسترش کتابت قرآن کریم و خطوط قرآنی به ویژه خط نسخ ایرانی و حمایت از کتابتهای فاخر قرآن کریم و کاتبان قرآن برگزار میشود.
وی با بیان اینکه فراخوان این دوره از مسابقات اول بهمن ماه اعلام میشود، ادامه داد: هنرمندان میتوانند آثار خود را تا ۳۰ بهمن به دبیرخانه این مسابقه ارسال کنند.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه پنج اسفند ماه داوری آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه ملی «کتابت قرآن کریم» آغاز میشود، اضافه کرد: ۱۰ اسفند نفرات برتر این مسابقات اعلام خواهد شد.
برگزاری مسابقه بدون حضور هنرمندان
وی با بیان اینکه ۱۵ اسفند ماه مراسم اختتامیه دومین مسابقه ملی «کتابت قرآن کریم» برگزار میشود، تصریح کرد: این دوره از مسابقات به دلیل محدودیتهای کرونایی بدون حضور هنرمندان برگزار میشود.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه هنرمندان باید یک سوره از قرآن را در دو صفحه به نگارش درآورده و برای دبیرخانه ارسال کنند، اضافه کرد: برای این دوره برای هنرمندان فاخر سوره فاخر در نظر گرفته شده است که باید با شرایط ذکر شده کتابت و به مدرسه کتابت قرآن کریم اصفهان ارسال کنند.
وی با بیان اینکه نخستین دوره از مسابقه «کتابت قرآن کریم» همزمان با چهل و دومین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم در اصفهان برگزار شد، اضافه کرد: حضور هنرمندان در این دوره از مسابقه قابل توجه بود و امسال نیز استقبال بیشتری را انتظار داریم.
حضور ۱۰ کاتب جوان در اولین دوره
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه مدرسه کتابت قرآن کریم با حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه تشکیل شده که یکی از اهداف آن احیای خطوط ایرانی است، ابراز داشت: در نخستین دوره این مسابقات تمرکز ما بر روی خط نسخ بود، در بخش اول ۷۰ نفر از همه استانها مشارکت داشتند و در کنار آنها ۱۰ نفر که به عنوان کاتبان جوان در مرحله مقدماتی شرکت کردند، نیز حضور یافتند.
وی اضافه کرد: ۹ نفر خانم و ۱۹ نفر آقا به مرحله نهایی این مسابقات راه پیدا کردند و به نحوی زمینه سازی برای رسیدن به یک نگارش قرآن عامه پسند و زیبا و جایگزین نسخههای غیربومی فراهم شد.