۵۴۴,۰۰۰ تومان
آن زمان که برزویه، طبیبِ انوشیروان ساسانی، از سفر هندوستان خود نوشت یا ناصرخسرو قبادیانی شرح سفر هفتسالۀ خود را مکتوب کرد، امکانات حمل و نقل و سفر برای همگان مهیا نبود و اصلاً سفر کردن، خطر کردن هم بود؛ و مردمی که نمیدانستند بیرون مرزهای شهر یا روستایشان مردمان دیگر به چه سامان زندگی میگذرانند، برایشان نشستن پای شنیدن و خواندن سفرنامهها به قدر کشفی بزرگ، لذتبخش بود.
و جالب اینجاست که هنوز خواندن و شنیدن و دیدن روایت سرزمینها و مردمان و فرهنگهای دیگر به همان قوت شیرین و جذاب است و لذت کشف را به همراه دارد. امکانات تصویری (ویدئو و عکس) هم به مدد آمده تا سفرنامههای امروز کاملتر و دریافت مخاطبان، به واقع نزدیکتر باشد.
اما نکته اینجاست که امکان سفر بسیار مهیاتر شده و راویان سفرها بیشتر شدهاند و مخاطب پای نقل آن کسی مینشیند که روایتش دلنشینتر و لذت کشف بیشتری به همراه داشته باشد. این است که سفرنامهنویسی دیگر کار سادهای نیست. باید اصولی را دانست و به اجرا درآورد تا مخاطبان پیگیر به دنبال داشته باشد.
در کارگاه «سفرنامهنویسی» یاد میگیریم چطور هم سفر و سیاحتمان را داشته باشیم و هم همزمان بتوانیم محتوایی تولید کنیم که مخاطبان را به خواندن و پیگیری سفرنامهمان وادارد. روایتگری در حین سفر مهارت خود را میطلبد و در این کارگاه قرار است این مهارت را به دست آوریم.
آنان که سفر را دوست دارند و میخواهند روایت سفرشان را بنویسند، این کارگاه حسابی به دردشان میخورد.
1. چگونه در سفر محتوای بهتری تولید کنیم
2. مهارت روایت در سفر
توجه:
– این کارگاه به دو صورت حضوری در مدرسه اسلامی هنر، و مجازی (همزمان) در محیط بیگبلوباتن بهصورت یک ورکشاپ در سه زمان دو ساعته برگزار میشود.
– جلسات این کارگاه بلافاصله پس از رسیدن به حدنصاب، در روز و ساعت مقرر تشکیل خواهد شد. شروع اولین جلسه از طریق پیامک، و همچنین از طریق گروه کارگاه در پیامرسانها، به اطلاع هنرجویان خواهد رسید.
– سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.
– صفحات رسمی ما را در شبکههای اجتماعی با شناسۀ isoapr دنبال کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.