25% تخفیف

سیداحمد بطحایی

نویسنده و مدرس داستان‌نویسی
ارغوان
تعداد هنرجو
24 هنرجو
تعداد جلسات
19 جلسه
ضبط
ضبط‌شده از کارگاه مجازی (تدوین شده)
طول دوره
طول دوره 2685 دقیقه
پشتیبان
پشتیبانی محتوایی دارد (2 جلسه - 120 دقیقه)
گواهی پایان دوره
مدرک معتبر دارد (با نشان یونسکو)
کار پایانی
کار پایان دوره دارد

۲,۷۴۳,۰۰۰ تومان

2 میلیون و 340 هزار تومان

۲,۳۶۴,۰۰۰ تومان

1 میلیون و 773 هزار تومان

یادگیری نویسندگی و داستان‌نویسی چه دستاوردی می‌تواند داشته باشد؟

با یادگیری مهارت نویسندگی، علاوه بر ارتقای مهارت‌های نوشتاری و تسلط بر فنون زبانی، در برقراری ارتباط با دیگران و انتقال افکار و احساسات خود به آنان موفق‌تر خواهید بود. می‌آموزید که چطور بر روی موضوعات تمرکز کنید و به شکلی عمیق‌تر به آنها بیاندیشید و نظراتتان را به صورت منظم و منطقی شکل دهید و بیان کنید. نوشتن خلاقیت شما را تقویت می‌کند و به روند توسعۀ شخصی شما سرعت می‌بخشد. نویسندگی خلاق شما را با نوشتن آشتی می‌دهد و بعد پایتان را به دنیای اعجاب‌انگیز داستان‌نویسی باز می‌کند.

داستان‌نویسی یک هنر قدرتمند است که به شما امکان می‌دهد تا با ذهن خلاق خود جهانی تازه و متفاوت خلق کنید، شخصیت‌هایی منحصربه‌فرد بیافرینید، و در کشاکش داستان و چالش‌های آن، ایده‌ها، ارزش‌ها و مفاهیم خود را به خواننده انتقال دهید و با جلب همدلی و هم‌ذات‌پنداری او، احساسات خود را به اشتراک بگذارید.

این هنر، جادویی است که باعث می‌شود خواننده با شما همسفر شود به همۀ ماجراهایی که می‌خواهید از آن بگویید. چه کسی است که نخواهد چنین سفری را تجربه کند؟

بستۀ ارغوان چیست؟

در افسانه‌ها ارغوان درختی است که جبرئیل در هیبت آن بر موسی نازل شد. در ادبیات کهن نماد بهار بوده. میل به شکفتن در این درخت چنان زیاد است که گاه گل‌های ارغوان بر تنۀ آن هم می‌رویند؛ و ادبیات و داستان نیز سراسر شکوفایی و آفرینش است.

بستۀ ارغوان شامل سه دوره کارگاه‌های ضبط‌شدۀ نویسندگی خلاق، داستان‌نویسی مقدماتی و کارگاه تخصصی داستان است که در زمستان و پاییز 1399 و پاییز 1400 به صورت مجازی برگزار شده و در اختیار شما قرار گرفته است.

دقایقی از کارگاه نویسندگی خلاق

در کارگاه نویسندگی چه می‌گذرد؟

از راه‌های غلبه‌کردن بر ننوشتن آغاز می‌کنیم تا دیگر حتی از بد نوشتن هم نترسید. بعد برای برداشتن تک‌تک موانع نویسندگی راهکارهایی ارائه می‌شود و خوب که دستتان با کاغذ و قلم انس گرفت، یافتن سوژه‌های خوب و پرداختن به جزئیات را می‌آموزیم. از عینیت و ذهنیت می‌گوییم، دیالوگ‌نویسی را تمرین می‌کنیم و شخصیت‌پردازی را یاد می‌گیریم. حالا نوبت خوانش داستان‌های شما و موشکافی آن‌ها و بیان تمام نکات ریز و درشتی است که شاید خیلی توجه‌تان را جلب نکند اما اصلاح آن‌ها به شدت در بالارفتن کیفیت متن داستانی‌تان مؤثر و کارا است.

سپس از شما می‌خواهیم که داستان‌هایی با رویکرد «گذشتۀ تاریک»، «راوی دروغگو»، «داستان شهر» و «داستان اقتباسی» بنویسید و به نقد آن‌ها می‌پردازیم.

برای این دوره نیاز است کتاب تهیه کنیم؟

برای گذراندن دورۀ ارغوان نیاز به تهیۀ کتاب خاصی نیست و نت‌برداری از آنچه استاد تدریس می‌کند، برای پیشبرد کار نوشتن کفایت می‌کند.

دقایقی از کارگاه تخصصی داستان (دوره اول)

استاد این کارگاه کیست و چرا بهتر است با او این دوره را بگذرانیم؟

سیداحمد بطحایی، دانشجوی دکتری حکمت هنر دینی، سال‌هاست دوره‌های فراوان نویسندگی خلاق و داستان‎‌نویسی را هم در مدرسه اسلامی هنر و هم سایر مراکز و مؤسسات آموزشی و فرهنگی تدریس می‌کند و در چندین جشنوارۀ ادبی مثل جایزۀ داستان تهران، داور بخش داستان و روایت بوده است. از او تاکنون رمان «هر صبح می‌میریم» و مجموعه روایت داستانی «سی و ده» منتشر شده است.

شیوۀ جذاب تدریس، و نکته‌سنجی و دقت او در ارزیابی عملکرد هنرجویان، سبب شده است که کارگاه‌هایش از پرمخاطب‌ترین کارگاه‌های نویسندگی باشد.

چرا تهیۀ بستۀ ارغوان توصیه می‌شود؟ چرا هر کدام از این سه دوره را جداگانه تهیه نکنیم؟

شما با تهیۀ بستۀ ارغوان می‌توانید در هزینه و زمان صرفه‌جویی ‌کنید چرا که شهریۀ ثبت‌نام این بسته، نسبت به تهیۀ سه دورۀ نویسندگی خلاق، داستان‌نویسی مقدماتی و کارگاه تخصصی داستان به صورت مجزا، کمتر است و نیز زمان کمتری را صرف پیدا کردن کارگاه خواهید کرد و با یک‌بار ثبت‌نام، به سه کارگاه دسترسی خواهید داشت.

بستۀ ارغوان به درد چه کسانی می‌خورد؟

این دوره برای همۀ علاقمندان به نوشتن و داستان‌نویسی بسیار مفید و راهگشاست. دورۀ ارغوان به همۀ کسانی که می‌خواهند نثری پاکیزه داشته باشند و داستان و روایتی شسته‌رُفته و اصولی خلق کنند مناسب و مورد توصیه است.

توجه:

این کارگاه در زمستان و پاییز 1399 و پاییز 1400 به‌صورت مجازی برگزار شده و فیلم جلسات ضبط‌شدهٔ آن به‌صورت آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرد.

سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.

صفحات رسمی ما را در شبکه‌های اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.

محتوای دوره

بازکردن همه

لینک کوتاه دوره

https://isoa.ir/academy/?p=2248848

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد