ایدههای داستانی، بذر زعفراناند در ذهن نویسنده. بذر را که میکاری، فرآیند رشد آغاز میشود؛ ساقه بالا میآید و غنچه میزند. اما همچنان که برداشت زعفران بسیار سخت است و از قدیم تا امروز، تنها راه، جمعآوری با دست بوده و بعد خشک کردن، تا رسیدن به زعفرانی که از جهت طعم، بو و رنگ زرد زرینی که به غذا میدهد، گرانترین و بهترین ادویهٔ جهان است، تبدیل ایده به فیلمنامهای قوی نیز کاری جدی و زمانبر است و نیازمند آموزش و تلاش و عرقریزان روح. فریدون فرهودی در دوره فیلمنامهنویسی تکتک قدمها را با شما میآید تا چم و خم راه دستتان بیاید.