عکاسی با موبایل را میشناسیم؟
حیف نیست که گوشی هوشمند داشته باشیم و دوربین خوبی هم داشته باشد و ما از گرفتن یک عکس حرفهای ناتوان باشیم؟ مخصوصاً که فاصلۀ ما با عکاس حرفهای شدن به قدر شش جلسه کارگاه باشد!
با یافتن مهارت لازم، و آشنایی با تکنیکهای عکاسی میتوانید با دوربین گوشیتان عکسهای باکیفیت و منحصربهفرد بگیرید و زاویهدید و خلاقیت ویژۀ خود را در نگاه به جهان ثبت کنید.
این روزها کارگاهها و دورههای مختلفی چه حضوری و چه آنلاین برگزار میشود اما آنچه این دورهها و کارگاهها را از هم متمایز میکند محتوای آموزشی، به کارگیری اساتید باتجربه، و نوع آموزش است. مدرسه اسلامی هنر سعی کرده تمام این موارد را در نظر بگیرد تا یک دورۀ باکیفیت «عکاسی با موبایل» را در اختیار شما قرار دهد. دورۀ جذابی که نگاه عکاسانۀ شما را تقویت میکند.
در این کارگاه چه خواهد گذشت؟
در کارگاه عکاسی با موبایل با مفاهیم اولیۀ عکاسی آشنا میشوید، تفاوت دوربین حرفهای و موبایل را درمییابید و سپس به شناختی از امکانات دوربین موبایلی و تکنیکهای عکاسی با آن میرسید. عناصر و تکنیکهای بصری و اصول طراحی عکس را میشناسید و کادربندی، ترکیببندی، مدیریت پسزمینه و ویرایش موبایلی را میآموزید.
در پایان دوره، 15 عکس برگزیده، خروجی نهایی هنرجویان برای دریافت نمرۀ پایانی خواهد بود.
این کارگاه به درد چه کسانی میخورد؟
این کارگاه پیشنیاز ندارد و برای همۀ کسانی که تلفن همراه هوشمند دارند و علاقمندند عکسهای حرفهای بگیرند و وارد بازار کار عکاسی شوند، مفید و مناسب است.
بازار این کارگاه کجاست؟
امروز تولید محتوای تصویری و انتقال اطلاعات در قالب عکس در فعالیتهای مجازی، تبلیغات، صنعت، پزشکی، روزنامهنگاری و سینما، معرفی کسبوکارها و جذب مخاطب نقش و کاربرد بیسابقهای پیدا کرده است و این یعنی یک فرصت شغلی خیلی خوب و تخصصی برای همه کسانی که موبایلی دارند و از عکس گرفتن لذت میبرند.
سرفصلهای دوره
- آشنایی با مفاهیم اولیه عکاسی
- شناخت تفاوتهای دوربین حرفهای و دوربین موبایل
- آشنایی با امکانات دوربین موبایل
- نکات و شگردهای عکاسی موبایلی
- اصول طراحی عکس (عناصر و تکنیکهای بصری)
- کادربندی، ترکیببندی و مدیریت پسزمینه
- ویرایش موبایلی
توجه:
– این کارگاه بهصورت مجازی (همزمان)، در سامانه lms در محیط بیگبلوباتن برگزار میشود.
– جلسات این کارگاه بلافاصله پس از رسیدن به حدنصاب، در روز و ساعت مقرر تشکیل خواهد شد. شروع اولین جلسه از طریق پیامک، و همچنین از طریق گروه کارگاه در پیامرسانها، به اطلاع هنرجویان خواهد رسید.
– سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.
– صفحات رسمی ما را در شبکههای اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.