وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
219,000 تومان

نویسندگی خلاق یعنی چی؟

حتماً همه‌مان تجربه‌اش کرده‌ایم؛ دلمان می‌خواهد بنویسیم اما به محض شروع ترس برمان می‌دارد و حس می‌کنیم نمی‌توانیم بنویسیم. نویسندگی خلاق این برتری را بر سبک‌های آموزشی پیشین دارد که فعالیت‌های آن برای همۀ افراد در همۀ گروه‌های سنی با هر سطحی از آموزش و پیش‌زمینۀ مطالعاتی تعریف شده است. یعنی همه قادر به انجام آن هستند و دیگر خبری از آن ترس در حین نوشتن، نیست.
با یادگیری نویسندگی خلاق را می‌توانیم در هر نوع قالبی بنویسیم چون در دورۀ نویسندگی خلاق هیچ قالب نوشتاری آموزش داده نمی‌شود. نویسندگی خلاق می‌تواند پایۀ هر نوع قالبی باشد؛ مثل داستان‌نویسی، یادداشت‌نویسی، روایت‌نویسی و … . پس تنها کار آن همانطور که از اسمش پیداست، پرورش خلاقیت است.
در روش‌های سنتی آموزش نوشتن، ابتدا اصول را یاد می‌گرفتیم و بعد شروع به نوشتن می‌کردیم اما در نویسندگی خلاق از ابتدا دست به کار نوشتن می‌شویم. مثل هر مهارت عملی دیگر که آموزش آن در حین فعالیت به دست می‌آید. پس دست به کار شو.
در این دوره یاد می‌گیریم چطور حواس پنجگانه‌مان را پرورش دهیم و از این طریق اندوختۀ تجربیاتمان را بیشتر کنیم. هر چه تجربیات ما عمیق‌تر باشد، نوشتن برایمان آسان‌تر است.

در کارگاه نویسندگی خلاق چه خواهد گذشت؟

در این کارگاه ایده‌یابی را تمرین می‌کنیم، با ساختار داستان آشنا می‌شویم و می‌آموزیم چگونه احساسات را در داستان نشان دهیم بدون آنکه مستقیم از آن‌ها بگوییم. دیالوگ‌نویسی و نوشتن داستان اپیزودیک را تمرین می‌کنیم و در هر جلسه تمرینی متناسب با محتوای آن به هنرجو می‌دهیم تا انجام دهد و ببیند چقدر در عمل از پس کار بر‌آمده است. تمرینات و داستان‌های هنرجویان در کارگاه بررسی و نقد هم می‌شود.

کارگاه نویسندگی خلاق به درد چه کسانی می‌خورد؟

این کارگاه برای همۀ کسانی که نوشتن را دوست دارند مفید و مناسب است.

دقایقی از کارگاه نویسندگی خلاق

سرفصل‌های دوره

1. چرا بنویسیم؟ دربارۀ چه بنویسیم؟
2. ایدۀ خوب چیست؟
3. هفت گام تا ساختار داستان‌نویسی
4. تصویر کردن احساسات در داستان
5. دیالوگ‌نویسی
6. داستان اپیزودیک
7. خوانش و بررسی داستان هنرجویان

توجه:

این کارگاه در زمستان 1400 به‌صورت مجازی برگزار شده و فیلم جلسات ضبط‌شدهٔ آن به‌صورت آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرد.

پس از خرید دوره قفل جلسات باز می‌شود (حتما باید وارد حساب کاربری شده باشید).

سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.

صفحات رسمی ما را در شبکه‌های اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد