داستان نویسی طنز داوود امیریان
تعداد جلسات
6 جلسه
ضبط
نوع دوره مجازی
طول دوره
91 دقیقه
پشتیبان
ندارد
گواهی پایان دوره
مدرک معتبر دارد (با نشان یونسکو)
کار پایانی
دارد

845 هزار تومان

داستان‌نویسی طنز را می‌شناسیم؟

 داستان‌نویسی طنز هنرِ ایجاد موقعیت‌های کمیک و غیرمنتظره با ابزار طنز و خلاقیت است که شوخ‌طبعی خواننده را برمی‌انگیزد و می‌توان در بستر تفریح و سرگرمی، نظرات و پیام‌های اجتماعی را بیان کرد؛ مفاهیمی که گاهی چنان تلخ و عریانند که تنها این‌چنین می‌توان منتقل‌شان نمود.

یادگیری داستان‌نویسی طنز از شما خلاقیت بالا طلب می‌کند. نیاز است به خلاقیت خود اعتماد کنید. همچنین باید از تسلط خوبی بر زبان برخوردار شوید و قدرت بازی با کلمات و معانی و ساختارهای طنزآمیز را داشته باشید.

اگر به داستان‌نویسی طنز علاقمندید، شروع کنید و خلاقیت خود را به چالش بکشید. به خواننده فکر کنید و ارتباطی بین داستان خود و او ایجاد کنید. با تمرین و تلاش مستمر حتماً می‌توانید مهارت خود در طنزپردازی را بالا ببرید و کاراکترهای ماندگار بسازید.

در این کارگاه چه خواهد گذشت؟

در کارگاه داستان‌نویسی طنز، موقعیت‌های متنوع طنز را بررسی می‌کنیم و شیوۀ گسترش این موقعیت‌ها را می‌آموزیم. چگونگی ساخت شخصیت‌ کمدی و طراحی مکان طنز را یاد می‌گیریم و بعد به خوانش موشکافانه و تحلیل چند رمان و داستان مشهور طنز می‌پردازیم و مهندسی معکوس می‌کنیم.

این کارگاه به درد چه کسانی می‌خورد؟

کارگاه داستان‌نویسی طنز به درد کسانی می‌خورد که هم به طنازی علاقمندند و اهل چالش‌اند و هم دورۀ عناصر داستان را گذرانده‌اند و ساختار داستانی را می‌شناسند.

آیندۀ شغلی این مهارت چیست؟

شما به عنوان یک داستان‌نویس طنز می‌توانید در زمینۀ نویسندگی کتاب طنز، داستان طنز در حوزۀ کودک، داستان‌های مصور طنز، سناریوهای کمدی، نوشتن مقالات طنز و پوسترهای طنز، روزنامه‌ها و نشریات ادبی و سیاسی اجتماعی فعالیت کنید.

سرفصل‌های دوره

  1. انواع موقعیت طنز و گسترش آن
  2. خلق شخصیت طنز و کمدی
  3. اقلیم و مکان در طنز و کمدی
  4. کالبدشکافی و تحلیل چند رمان و داستان مشهور طنز از جمله شوایک، مجموعه دن کامیلو، هاکلبری‌فین، دایی‌جان ناپلئون

توجه:

– این کارگاه به‌صورت مجازی (همزمان)، در سامانه lms در محیط بیگ‌بلوباتن برگزار می‌شود.

– جلسات این کارگاه بلافاصله پس از رسیدن به حدنصاب، در روز و ساعت مقرر تشکیل خواهد شد. شروع اولین جلسه از طریق پیامک، و همچنین از طریق گروه کارگاه در پیام‌رسان‌ها، به اطلاع هنرجویان خواهد رسید.

– سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.

– صفحات رسمی ما را در شبکه‌های اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.

لینک کوتاه دوره

https://isoa.ir/academy/?p=2250776

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد