داستان دینی: چگونه تجربه معنوی را تبدیل به داستان کنیم؟
تعداد جلسات
5 جلسه
ضبط
نوع دوره مجازی
طول دوره
91 دقیقه
پشتیبان
ندارد
گواهی پایان دوره
مدرک معتبر دارد (با نشان یونسکو)
کار پایانی
دارد

785 هزار تومان

داستان آیینی و دینی چیست؟

 داستان دینی با داستان مذهبی، با داستان تاریخی، با داستان‌های اقتباسی-تاریخی فرق دارند اما خیلی‌ها همۀ این نوع داستان‌ها را در زمرۀ داستان دینی قرار می‌دهند و این، اشتباه است.

اینکه اتفاقی در تاریخ دینی را بازنویسی کنیم، داستان دینی ننوشته‌ایم. اینکه با اقتباس از اتفاقات جنگ احد، داستانی بنویسیم، داستان آیینی ننوشته‌ایم. این داستان‌ها تاریخی، اقتباسی، بازآفرینی یا مذهبی‌اند، اما دینی و آیینی نیستند.

پس داستان دینی چطور داستانی است؟ با این حساب، اصلاً تاکنون داستان دینی نوشته شده است؟ در کارگاه «داستان آیینی و دینی» به این پرسش‌ها و حتی فراتر و عمیق‌تر از این‌ها پاسخ خواهیم گفت و می‌آموزیم که چگونه تجربۀ معنوی را به داستان تبدیل کنیم.

در این کارگاه چه خواهد گذشت؟

در کارگاه «داستان آیینی و دینی» طی سه جلسه مفصلاً به این می‌پردازیم که داستان دینی و تجربۀ معنوی چیست، داستان‌های تاریخی به چه داستان‌هایی گفته می‌شود، داستان‌های بازنویسی و بازآفرینی کدام‌اند و داستان‌های تجربی یا دینی را چطور باید نوشت. در همان جلسۀ اول نمونه‌های موفق از بین داستان‌های کوتاه و بلند نوشته شده، کتاب‌ها و داستان‌های در حوزۀ ادبیات آیینی و دینی معرفی می‌شوند تا هنرجویان مطالعه کنند و به لحاظ ذهنی به فضای موردنظر نزدیک شوند. سپس در دو جلسه به صورت کارگاهی داستان‌های هنرجویان خوانده و نقد و بررسی می‌شوند.

این کارگاه به درد چه کسانی می‌خورد؟

کارگاه «داستان آیینی و دینی» برای همۀ علاقمندان به حوزۀ ادبیات آیینی و دغدغه‌مندان نسبت به باورها و ارزش‌های دینی مفید و مناسب است. پیش‌نیاز حضور در این کارگاه این است که نویسندگی خلاق را گذرانده باشید و عناصر داستان را بشناسید.

سرفصل‌های دوره

  1. چیستی داستان دینی و تجربۀ معنوی
  2. داستان‌های تاریخی
  3. داستان‌های بازنویسی و بازآفرینی
  4. داستان‌های تجربی یا دینی

توجه:

– این کارگاه به‌صورت مجازی (همزمان)، در سامانه lms در محیط بیگ‌بلوباتن برگزار می‌شود.

– جلسات این کارگاه بلافاصله پس از رسیدن به حدنصاب، در روز و ساعت مقرر تشکیل خواهد شد. شروع اولین جلسه از طریق پیامک، و همچنین از طریق گروه کارگاه در پیام‌رسان‌ها، به اطلاع هنرجویان خواهد رسید.

– سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.

– صفحات رسمی ما را در شبکه‌های اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.

لینک کوتاه دوره

https://isoa.ir/academy/?p=2250786

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد