وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
بسته

کپی‌رایتینگ و تولید محتوا چیست؟

کپی‌رایتینگ (copywriting) به زبان ساده یعنی تبلیغ‌نویسی؛ تبلیغاتی که با هدف برندسازی، معرفی یک برند، محصول یا خدمات، و افزایش فروش نوشته می‌شود. درواقع کپی‌رایتینگ هنر اقناع مخاطب از طریق کلمات است. کپی‌رایتر با آگاهی از اصول تبلیغات و تسلط به زبان (منظور ادبیات است) تلاش می‌کند تا با کلمات محدود اما با تأثیر حداکثری، بازدید‌کننده از محصول را به مشتری تبدیل کند و او را در قیف فروش پیش ببرد.

در این کارگاه چه خواهد گذشت؟

 برای حضور در این کارگاه به هیچ پیش‌زمینه‌ای نیاز ندارید؛ علاقه، تلاش و خلاقیت، تمام آن چیزی است که باید همراه داشته باشید. در کارگاه کپی‌رایتینگ و تولید محتوا، از اولِ داستان کپی‌رایتینگ شروع می‌کنیم، از برندینگ، هویت‌سازی و ایده‌پردازی می‌گوییم و نقش زبان و ادبیات در کپی‌رایتینگ را ارزیابی می‌کنیم، و هر آنچه باید بدانید تا این مهارت کارآمد را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید، به شما آموزش می‌دهیم و گام‌به‌گام آن را با هم تمرین و بررسی می‌کنیم تا از کیفیت آموزش اطمینان یابیم.

این کارگاه به درد چه کسانی می‌خورد؟

این کارگاه برای همۀ کسانی که علاقمندند این مهارت را یاد بگیرند تا وارد بازار کار شوند و کسب درآمد کنند، مناسب و کاربردی است.

بازار کپی‌رایتینگ و تولید محتوا کجاست؟

تمام کسب و کارها برای جذب مشتریان بالقوه و حفظ مشتریان بالفعل خود نیاز دارند تا شعار و پیام بازار خود را به مخاطبان‌شان برسانند و این عرصۀ ورود و حضور کپی‌رایتر و بازاریاب محتوایی است.

سرفصل‌های دوره

  1. داستان شکل‌گیری و چرایی
  2. تعریف کپی‌رایتینگ
  3. ویژگی‌های یک کپی‌رایتر
  4. مسیر شغلی کپی‌رایتینگ و تولید محتوا
  5. برندینگ و اهمیت هویت‌سازی
  6. نمونه‌ها
  7. چهره‌ها
  8. گام‌های سه‌گانۀ طراحی در کپی‌رایتینگ
  9. تکنیک‌های خلاقیت و ایده‌پردازی
  10. مثال و تمرین
  11. نقش زبان و ادبیات در کپی‌رایتینگ
  12. کپی‌رایتینگ در رسانه‌های اجتماعی
  13. معرفی منابع
  14. پروژۀ پایانی کارگاه، بررسی و رفع اشکال

دقایقی از کارگاه

توجه:

این کارگاه در تابستان 1402 به‌صورت مجازی برگزار شده و فیلم جلسات ضبط‌شدهٔ آن تدوین شده، به‌صورت آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرد.

پس از پرداخت شهریه‌ی دوره به جلسات آن دسترسی خواهید داشت (حتما باید وارد حساب کاربری شده باشید).

سوالات خود را در تلگرام و ایتا به نشانی isoapr_admin و تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۸۳۰۸۱۱ و همچنین از طریق آیکن چت آنلاین سایت از ما بپرسید.

صفحات رسمی ما را در شبکه‌های اجتماعی با شناسه isoapr دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد